Ann Hathaway in die skou Good Morning America vertel oor swangerskap en moederskap

Jong ma en filmster Anne Hathaway het onlangs na die ABC TV-kanaal genooi in die ateljee van die show Good Morning America. Die rede hiervoor was die prentjie "Alice in the Looking Glass", wat onlangs op die skerms vrygestel is. In hierdie rolprent het Anne een van die hoofrolle gespeel - The White Queen.

Hathaway is bly om te praat oor die rol van die moeder

Ten spyte van die feit dat Ann se geboorte 'n maand gelede was, het die aktrise reeds amper in die vorm gekom, wat sy voor swangerskap gehad het. Haar breë en lieflike glimlag het gesê sy was sleg gelukkig omdat sy nou 'n ma was en natuurlik het die aanbieder die vraag gevra hoe die tyd geslaag het toe sy vir haar seun wag. "Oor die algemeen, toe ek swanger geword het, het ek besluit dat ek nie gedurende hierdie moeilike tydperk praat of optree nie. Jy sien, vir my is die verwagting van die baba 'n baie intieme toestand. Eendag toe ek op die strand was, het ek opgemerk dat ek gefotografeer word. Om eerlik te wees, het ek nie daarvan gehou nie, maar toe het ek gedink dat swangerskap vir my 'n baie gelukkige tyd is, so hoekom moet ek dit wegsteek? Na hierdie voorval het ek 'n pragtige foto in 'n swembroek gekies en op die sosiale netwerk geplaas. Hy het my toestand volkome weerspieël: vreugde en geluk, "het Hetaway gesê.

Toe dit by die rolprent "Alice in die soekglas" kom, vertel Anne 'n interessante storie: "Jy weet, by my in die première van die prentjie was daar 'n amusante voorval. Aangesien ek 'n verpleegmoeder is, reis my seun gereeld saam met my, en hierdie geleentheid was geen uitsondering nie. Sodra die skandering begin het, het die kind honger gehad, en ek het gehardloop om hom te voed. Jy sien, ek is nog nie gewoond aan die skedule nie en ek verstaan ​​nie heeltemal wanneer hy vir 'n bors sal vra nie. In totaal het ek nie die eerste 20 minute van die rolprent gesien nie, maar al die ander wat ek regtig gehou het. Ek kan natuurlik lieg en sê dat ek van die begin af onder die indruk was, maar hoekom is dit jammer? "

Lees ook

Ann probeer oral om betyds te wees

Ten spyte van die feit dat die eersgeborene Hetaway en Shulman net 'n maand oud is, probeer die jong moeder nie net Jonathan aandag gee nie, maar ook om te werk: sosiale geleenthede by te woon en onderhoude te gee. Volgens Anne het dit geen effek op die opvoeding van haar seun nie, maar dit het 'n positiewe uitwerking op haar, want tydens haar swangerskap het sy weggetrek van die sekulêre lewe waar dit nou tyd is om terug te keer.