Jonger suster Britney Spears: "Ek het op die ouderdom van 16 swanger geword en dit was 'n skok!"

Waarskynlik, baie het reeds vergeet dat die bekende sanger Britney Spears 'n jonger suster, Jamie Lynn, het. Sodra haar loopbaan in vertoningsbesigheid nie erger geword het as haar ouer suster nie, maar die fout wat op 16-jarige ouderdom gepleeg is, het die loopbaan van 'n aktrise gekruis.

Jamie Lynn het vertel oor swangerskap op die TLC-kanaal

Op hierdie Sondagoggend, op een van die Amerikaanse vermaaklikheidskanale, het 'n program verskyn oor die jonger suster van Britney Spears. Baie ondersteuners was geskok deur die bekentenisse wat hulle van Jamie Lynn gehoor het:

"Ek, soos baie, het 'n sorgvrye kinderjare gehad. Ek het baie gereeld saam met Britney gereis. Terwyl my suster op die verhoog gesing het, het ek allerhande snaakse video's geskiet en haar dan opgewek. Heel dikwels het my broer Brian by my aangesluit. Die tyd het egter verloop, en my talent om anders voor die kamera op te tree, is opgemerk. So in 2002 het ek my eerste in die lewe rol in die film "Crossroads". Volgende was die All That-show op Nickelodeon, wat ek amper 2 jaar lank geskiet het. Van die vertoning moes ek verlaat toe ek genooi is om in die televisiereeks Zoey 101 te speel. Hy was baie gewild onder tieners. So in 2006 danksy hom het ek my eerste toekenning gekry - "Beste TV-aktrise" by die Nickelodeon Kids 'Choice-toekenningseremonie.

Alles het egter verander toe ek 14 geword het. Ek het vir die eerste keer verlief geraak. Dit het so vinnig gebeur dat ek nie verstaan ​​het hoe Casey Aldridge, die vader van my toekomstige dogter, vir my die kosbaarste persoon in die wêreld geword het nie. Ons het die gewone tiener liefde gehad: flieks, soen, quadfietsry en nog baie meer. En natuurlik was daar seks. En toe het ek eendag siek geword. Ek kon niks verstaan ​​nie. Naarheid en duiseligheid het nog nie geslaag nie, en toe het een van my vriende my gevra: "Is jy nie swanger nie?". Op daardie oomblik het ek selfs geen gedagte gehad nie. Ons het na die apteek gegaan en 'n toets gekoop. Ek was bang om dit huis toe te bring en na die toilet in die parkeerterrein gegaan. Toe het ek 'n skok gehad. Ek het na die positiewe uitslag gekyk en soos gek geskree: "Wat? Wat? Hoe is dit moontlik? ". My vriend was baie bang vir my. Na die skok het 'n wilde vrees vir sy toekoms gekom. Vir hoe om die ouers te vertel en wat om te doen. Toe het ek besluit om 'n nota aan my ma te skryf met hierdie nuus. Ek het dit geskryf en in die slaapkamer gelos, maar my ma het gedink dit was 'n dom grap. Daarna moes ek 'n swangerskapstoets wys. Op daardie oomblik het dit gelyk asof die aarde van onder die voete af was ...

Op daardie oomblik het ek nie geweet wat om te doen nie, en toe het my ma 'n besluit vir my gemaak: ek moes 'n eerlike onderhoud met die publikasie gee. Ons het $ 1 miljoen daarvoor betaal, maar dit was vir my 'n groot besering. Daarna het ek 3 weke in die kamer gesluit, wou nie met iemand kommunikeer en die hele tyd huil nie. Nadat die onderhoud uitgekom het, het 'n verskriklike skandaal uitgebreek. In die reeks wou hulle my nie meer sien nie. En toe besluit ek dat ek 'n baba sou dra. Casey Aldridge het my genooi om te trou, en ek het gou met hom getrou. Ons huwelik was egter kortstondig, al het ons 'n dogter, Maddy, gehad, het ek besluit om te skei. "

Lees ook

Jamie Lynn is gelukkig in haar tweede huwelik

Na 'n egskeiding met Aldridge ontmoet Jamie Lynn haar toekomstige man, Jamie Watson. Die paartjie het 5 jaar ontmoet en het toe 'n pragtige troue gespeel. Soos familie vriende sê, Watson adoreer nie net haar man nie, maar hou ook van Maddy, wat as haar dogter opdaag. Die loopbaan van Jamie Lynn het ook begin verbeter. Onlangs het sy haar debuut gemaak by die konsert in Grand Ole Opry, wat nuwe liedjies uitvoer.